Izrada namještaja

Izrada namještaja

Kada je riječ o izradi namještaja, možemo sa sigurnošću reći da smo svoju ljubav pronašli u renovaciji. Sama činjenica da ćemo od nečega starog, neupotrebljivog i oronulog napraviti nešto novo i korisno iznimno nas veseli. 

Zadovoljstvo nam je očuvati prirodu, no istovremeno i tradiciju te probuditi svoju kreativnost u tu svrhu. 

Sreću smo pronašli u neobrađenim ili hrđavim metalima, željezu, bakru, drvetu, staklu, brusnim papirima, bojama, lakovima, sprejevima, šarafima, čavlićima i čekićima te u drugim alatima.

Mnoštvo toga prošlo je kroz naše ruke, od starih stolova i ormama do stolnih lampi, lustera, umivaonika, ukrasnih tegli i dr. 

Čovjek se uvijek osjeća izvrsno kada napravi neko dobro djelo, a na ovaj način ne samo da ste učinili dobro djelo, nego i uslugu samima sebi jer ste uštedjeli novac, probudili kreativnost u sebi, stvorili novu vrijednost te ostavili vlastiti pečat u svome domu. 

Izuzetna nam je čast i zadovoljstvo svoj rad podijeliti s Vama.
Samim time što boravite u prostoru koji je pun ručno rađenih, obrađenih i prerađenih komada namještaja u našoj maloj proizvodnji, ali i na način kada se pridružite nama u radionici. 

U podrumu naše kuće, koja je ujedno i objekt u kojem se nalaze smještajne jedinice, nalazi se naša vesela radionica. 

Svakim danom izrađujemo i obnavljamo razne stvari u njoj, a ukoliko imate želju, uvijek nam se možete pridružiti. 

Radit ćemo ono što je vaše interesno područje bilo za našu uspomenu na Vas ili Vašu uspomenu na nas. Ono što mi volimo reći je da ćete od nas, uvjereni smo, ponijeti najkreativniji i najbolji suvenir za dugo sjećanje, ali i dugu upotrebu! 

Svakim danom stojimo na raspolaganju za Vas, a za sve dodatne informacije slobodno nam se obratite.

Uživajte u vašem vremenu ovdje!

Rezervirajte već sada