O nama

O nama

Ja sam Sonja Modun, Vaša domaćica zajedno sa svoja dva sina, Mateom i Tonijem.

Modun 19 je naš dom ljubavi, a svakako želimo da to i vi osjetite. Domaćini smo od 1998. godine brojnim gostima.

Naravno, naše smještajne jedinice, kojih je ukupno 5, kroz sve te godine obnavljane su, uređivane te upotpunjivane raznim novim detaljima, tako odišu spojem tradicije i modernog. Svaka smještajna jedinica priča svoju priču, a na Vama je samo da se odlučite kojoj priči pripadate!

Želimo posebno istaknuti da smo gotovo sav namještaj koji ćete vidjeti u našim smještajnim jedinicama, napravili sami, svojim rukama. Oslikavamo stari namještaj, šijemo ukrase za dom, popravljamo stare lampe i dr. Tako nam je cilj potaknuti i ostale na kreativne akcije pomoću kojih će se starom i oronulom udahnuti novi život, a možda i uštedjeti za još neko novo putovanje.

Uživamo u ulozi domaćina kroz koju smo upoznali pregršt dobrih ljudi te stekli poneko novo prijateljstvo. Iznimno smo ponosni kada nam se gosti vraćaju. To nam daje vjeru kako poslujemo na dobar način te daje snagu da napredujemo još više.

Mi smo tu da brinemo da sve bude čisto, uredno i mirno kako biste se „osjećali kao kod kuće, daleko od kuće“. Naša želja je da se u Modunu 19 osjećate kao u vlastitom domu, ali i da zaboravite svakodnevne brige te se u potpunosti prepustite svom dugoočekivanom odmoru.

Zašto ime Modun 19?

Naziv naših smještajnih kapaciteta nastao je od prezimena same vlasnice istih.

Modun je staro hrvatsko prezime s područja Šibenika kojeg je ostalo izrazito malo, a kako nam je cilj očuvati tradiciju i spojiti je s modernim, smatramo kako i na ovaj način činimo isto.

Broj 19, nastao od brojki 1 i 9, simbolizira početak i kraj, odnosno, u želji da početna i krajnja točka Vašeg kružnog putovanja bude neka od naših smještajnih jedinica, smatramo kako je ovaj broj pravi simbol istoga.

Osim toga, smatramo ga, unutar svoje obitelji, brojem koji nam donosi sreću pa je tako dobio tu čast da upotpunjuje naše ime.

Uživajte u vašem vremenu ovdje!

Rezervirajte već sada